Lehetne-e olyan tiltakozást szervezni neten aminek köszönhetően megszűntetik a facebookot?
Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 15:13
22/29 anonim válasza:
kiröhögnek úgy ahogyan most téged is mindenki. ha zavar a facebook akkor ne foglalkozzál vele és ennyi, szánalmasok az olyan emberek mint te. ennyi erővel kampányolok az ellen hogy téged is megszüntessenek.
23/29 anonim válasza:
Töröld a fiókodat. Pár perc alatt megvan. az a baj, hogy sok millió embernek van facebookja és ebből rengetegen dicsérik, hogy milyen jó meg minden, te pedig valami szerelmi bánattal ide jössz és azt mondod hogy meg akarod szüntetni? Ezt szerintem te is beláthatod hogy esélytelen...
24/29 anonim válasza:
azért az elég vicces hogy a neten akar tiltakozást szervezni a facebook ellen. a neten tán nem találhat egymásra két volt pár, vagy megismerkedik akárkivel?
25/29 anonim válasza:
szervezzünk facebook-on facebook-ellenes tüntetést!:P:P:P
Senkinek sem kötelező regisztrálnia arra a szenny honlapra! Én például nem vagyok, nem is voltam, nem is leszek. Megvagyok nélküle köszönöm szépen!:)
26/29 anonim válasza:
ennyi hülye embert....kötelez valaki, hogy regisztrálj? kötelez valaki arra, hogy ha regiszráltál, hogyan használd? én személy szerint örülök, hogy van ilyen, és tudok ezer éve elvesztett személyekről, én elég öreg vagyok ahhoz,hogy mikor az egyetemmel végeztem, sem volt még elterjedve a net, de még telefonunk se volt, vezetékes se, mobil pláne. szóval, ha valaki elköltözött messze, más oszágba,mint én pl. akkor elég nehéz volt tartani a kapcsolatot. most meg egy csomó embert meg tudok találni.
27/29 anonim válasza:
Figyuka senkinek se mondják azt hogy "ha nem csinál facebookot akkor megölik" ( xd )
Ha bajod van a facebookkal akkor ne használd, az meg hogy mások függők az meg az ő dolguk NEM a tied!!!!!
de képzeld megsúgom, ha nem lenne a facebook akkor nem ismerném aza barátomat akit szeretek ő is :))
szóval ha ez a "sz*r" nem lenne akkor nem jöttünk volna rá hogy végig ott volt elöttünk a szerelmünk ( egy suliba járunk xd)
Szóval bejelölt azon a "szaron" és dumltunk sokokat
28/29 anonim válasza:
Van egy pár ismerősöm aki nem regisztrál elvi okokból. El kell fogadni és kész. ha nem tetszik ne regisztrálj. Én sem tiltatom be a mákos tésztát pedig k.rvára utálom. Nem eszem és kész!
29/29 anonim válasza:
én pl. olyannal beszélgetek mostanában a facebookon, akit ismertem vagy 15 évvel ezelőtt, de csak látásból, köszönőviszonyban voltunk. azóta külföldön vagyok, nyilván nem beszéltünk, nem tartottuk a kapcsolatot, mivel, ugye csak köszönőviszonyban voltunk. most meg mi is közeledünk:) na, pl. ez se lehetett volna facebook nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!