Miért tiltja le a videómat Németországban a YouTube?
Figyelt kérdés
Értem én, hogy nem az én zenémet rakom fel, és szerzői jogot sért ha az előadó tudta nélkül teszem fel, de mások is felteszik ugyanezt a számot (legalább 20 másik is van), és maga az előadó is feltette YouTube-ra. Másokét nem tiltja le, de az enyémet igen. És csak Németországban. Miért van ez?
Egyébként van egy zenész, német, ő a saját maga által írt számot, és hozzá a saját maga által készített videót tette fel, mégis letiltották Németországban. Nem értem én ezt.. Csak ő valahogy megoldotta, és utána visszavonták a letiltást.
2013. máj. 6. 12:19
1/3 anonim válasza:
Németországban sok videót nem enged lejátszani a youtube ha megfigyeled.Már régóta huzodik ez a vita:
amugy az ötletem az lenne,hogy használj proxyt,csak ne németet :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én nagyon nem értek ezekhez, nem tudom mi az a proxy. Viszont nekem fontos lenne, hogy a videóimat Németországban meg lehessen nézni. A többi ország annyira nem lényeg, csak ez az egy. Tudna valaki egy olyan (német) oldalt, ami hasonló a YouTube-hoz, szóval videókat, zenéket lehet feltölteni? Ha nem is német oldal, akkor valami olyan, amit németek néznek. talán ott nem tiltják le a videóimat.
2013. máj. 6. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!