Ha a FB-ról törlök egy képet, akkor az végleg eltűnik vagy valahol raktározódik?
Egészen pontosan:
Én töltök fel képet egy haver oldalára, és aztán azt ő törli 1 óra múlva.
Ilyenkor tutira eltűnik?
Azért nem értem, mert az ő oldalán megjelent, de nekem nem mutatott semmit, még csak meg se találtam többet, azaz így én nem tudtam.
hát gondolom, nem, de ez az amit nem értek.
ugyanis sokszor kerestem már őket, és persze sms-eket tudnak küldeni, de még egy email címük sincs, lehetetlen bárkivel beszélni. amiket meg a belső webes felületről küldtem nekik leveleket, arra eddig soha nem kaptam visszajelzést.
szóval semmit se értek, de most tényleg kíváncsi lennék arra, ez hogyan működik. ezek szerint as FB-nak minden országban van kirendeltsége, csak ennyire szupertitkosak? hol, kik, milyen címen és telszámon? valaki tudja?
(ráadásul a saját webes levelező-rendszerük annyira le van butítva, ha valaki próbálta már, akkor tudja. véletlenül se tudsz nekik írni, csak idióta kategóriák között tudsz ide-oda nyomogatni, és áááá a hajamat tépem na :D véletlenül se tudom nekik azt megírni, amiért keresném őket, ez a lényeg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!