Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha a FB-ról törlök egy képet,...

Ha a FB-ról törlök egy képet, akkor az végleg eltűnik vagy valahol raktározódik?

Figyelt kérdés

Egészen pontosan:

Én töltök fel képet egy haver oldalára, és aztán azt ő törli 1 óra múlva.

Ilyenkor tutira eltűnik?

Azért nem értem, mert az ő oldalán megjelent, de nekem nem mutatott semmit, még csak meg se találtam többet, azaz így én nem tudtam.

2013. máj. 6. 08:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nem kell az Ercsi zebraőr sünnek usába telefonálnia ezért :D minden országnak megvan a saját Fb szerkesztősége, vagy szted onnan kintről figyeli és szerkeszti egy csomó magyar a hazai oldalt ?
2013. máj. 7. 05:44
 12/12 A kérdező kommentje:

hát gondolom, nem, de ez az amit nem értek.

ugyanis sokszor kerestem már őket, és persze sms-eket tudnak küldeni, de még egy email címük sincs, lehetetlen bárkivel beszélni. amiket meg a belső webes felületről küldtem nekik leveleket, arra eddig soha nem kaptam visszajelzést.

szóval semmit se értek, de most tényleg kíváncsi lennék arra, ez hogyan működik. ezek szerint as FB-nak minden országban van kirendeltsége, csak ennyire szupertitkosak? hol, kik, milyen címen és telszámon? valaki tudja?

(ráadásul a saját webes levelező-rendszerük annyira le van butítva, ha valaki próbálta már, akkor tudja. véletlenül se tudsz nekik írni, csak idióta kategóriák között tudsz ide-oda nyomogatni, és áááá a hajamat tépem na :D véletlenül se tudom nekik azt megírni, amiért keresném őket, ez a lényeg)

2013. máj. 7. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!