Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha a FB-ról törlök egy képet,...

Ha a FB-ról törlök egy képet, akkor az végleg eltűnik vagy valahol raktározódik?

Figyelt kérdés

Egészen pontosan:

Én töltök fel képet egy haver oldalára, és aztán azt ő törli 1 óra múlva.

Ilyenkor tutira eltűnik?

Azért nem értem, mert az ő oldalán megjelent, de nekem nem mutatott semmit, még csak meg se találtam többet, azaz így én nem tudtam.

2013. máj. 6. 08:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A facebook szerverén minden adat megmarad.
2013. máj. 6. 08:11
 2/12 anonim ***** válasza:

Megmarad, de még az se biztos, hogy törölte.

Lehet, hogy azért nem látod, mert elrejtette az idővonaláról, vagy úgy állította be, hogy csak ő (meg esetleg mások is, de te nem) lássa.

2013. máj. 6. 08:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha azt valaki már lementette (pl Jobb klikk, Kép mentése...), az bizony nem tűnik el.
2013. máj. 6. 08:29
 4/12 A kérdező kommentje:

jó ezt értem, de a 2-dik válaszoló részletezné ezt egy kicsit? hogy van ez? hol vannak ezek a beállítások?

csak mert akkor szólok neki ...

köszi!

2013. máj. 6. 08:35
 5/12 A kérdező kommentje:
hát ha meg valaki lementette (amiben biztos vagyok persze), az megint más téma, na de az már nehogy az én felelősségem legyen, hogy utána mit kezd vele ...
2013. máj. 6. 08:36
 6/12 A kérdező kommentje:

megkérdeztem, azt mondta h "delete" volt az, nem csak elrejtés ...

csak úgy értem h akkor a nagy közös post-folyamban se lesz már megtalálható, ha a saját oldaláról kitörölte?

2013. máj. 6. 10:04
 7/12 anonim ***** válasza:

ugy vannak a beállítások h ha feltöltöd a képet akkor men tudod adni akár a képnél akár az albumnál h ki táthassa és ki nem. van ugye a csak én opció. ott csak a feltöltő meg a képen vagy és kommentben megjelölt személyek nézhetik. van az h csak a feltöltő ismerősei, de meg tudod adni azt személy szerint h ki nézheti meg és azt is h ki nem !!!

nézd meg a képre kattintva a feltöltő neve alatt az ikont, mert tuti h nem a földgömb lesz ott szürkében (nyilvános) hanem egy ilyen hópehely féleség ami az egyéni beállításokra utal

2013. máj. 6. 10:15
 8/12 anonim ***** válasza:

.. ja és ha a saját oldaláról kitörölte akkor akkor abban a "nagy közös hírfolyamban" se lesz már látható.

meg ha esetleg annyira de nagyon nélkülözhetetlen a az a kép akk irj egy levelet a fb szerkesztőségnek és a tárolt adatokból talán meg tudják keresni és visszatölteni.

2013. máj. 6. 10:17
 9/12 anonim ***** válasza:

Ezért ne tölts fel más oldalára képet, mert nem biztos, hogy ő azt szeretné, hogy mások is lássák. Töltsd fel a magadéra és oszd meg vele. Akkor ha törli is, neked megmarad.

Ha más oldalára töltesz fel valamit, akkor azt ő szabályozza, hogy ki lássa, vagy ki is törölheti.

Ha kitörölte, azt a face szervere megőrzi ugyan, de legfeljebb a rendőrségnek keresi vissza, neked nem.

2013. máj. 6. 12:37
 10/12 A kérdező kommentje:

ez műár sokszor felmerült bennem ...

Akár egy nyomozás, akár egy bármi más fontosabb ügy kapcsán, mégis hogy lehet ezekkel kommunikálni?

Californiával felveszi a kapcsolatot az Ercsi Rendőrkapitányság, aztán vagy reagálnak vagy nem? Vagy hogy?

2013. máj. 6. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!