Feco1980 kérdése:
Wifi hibam van?
Figyelt kérdés
Adott 25 mbitnetetem DE csak wifin tesztelve 12mbit jönátt tplink wr841nd routerem van 300mbit-es.Külön chanelra állitva van wpa titkocsitásal söt méga tüzfalat is kilöttem. Az adatátvitel valami 25millio de viszont csak a negyedét osztja ahogy nézztem.Kb 5 métere van egy fal akadályoza jelerösége full.2013. máj. 5. 09:00
2/4 P.O.C. válasza:
N -es a Wi-Fi adapter is amivel használod? (Bár monjuk az még G üzemmódba is karcsú lenne).
Amit mindentől függetlenül megpróbálnék: firmware frissítés a routeren, driver frissítés az adapteren.
3/4 anonim válasza:
Szép sztori, de amíg router nélkül nincs kimérve a net (speedtest.net) addig kb akármit lehet csinálni. Cserélhetsz routert, firmware-t, fejre is állhatsz, ha a házba a nem a maximum, hanem csak a garantált körüli sebesség jön be, akkor mind hiába volt...
4/4 A kérdező kommentje:
Frimware frisitetem! speedtest a szamitogépen 25 mbit de ps3 már csak wifin 12mbit jön átt.Elözö routerem dlink -524 volt az is csak ennyit tudót.dlink-524 néztem hogy csak modemmel kötöttem össze akkor is csak ennyi jött!drivert frissiteni nem tudom mert nics ujabb frisités rá.
2013. máj. 5. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!