Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kínából érkező ruhát rendeltem...

Kínából érkező ruhát rendeltem vaterán. Szállítás 2-4 hét, ez hétvége nélkül?

Figyelt kérdés
április 5-én lett feladva. megtalàltam ebayon akitől rendelte,20-30 munkanap van írva,ami azt jelenti,hogy màjus elejétől máj.16-ig kell megjönnie.Ha hétvégével számolok hétfő az utolsó nap,de mivel a külföldi 20-30 munkanapot ír,így csak hétvége nélkül számoljak ugye? Màjus 25-re kell, esküvőre a ruha.Eladó 1 hete inaktiv,közbe jött pozitív és negativ értékelés is, vkinek februàr óta nem jött meg,de vkinek meg 23 napra rà igen

2013. máj. 4. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Szövegértés. 2-4 hét = 2-4 hét napos időszak. Ha munkanapot ír, akkor az hétfőtől-péntekig értendő. Amúgy meg tök mindegy, nagyrészt a véletlen dönti el, hogy megjön-e a termék v. sem.
2013. máj. 4. 17:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Te nem erted... ebay 20-30 munkanapot ir,a 2-4 het ennel kevesrbb,ezert ez csak hetvegek nelkul jon ki 20-30 m.napra
2013. máj. 4. 18:08
 3/5 A kérdező kommentje:
veletlen?hat az eleg "viccrs" lenne..
2013. máj. 4. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
ez tényleg így van...nem vaterán kellett volna rendelned, hanem közvetlenül, mert egyrészt az is lehet, hogy olcsóbban megrendeli, másrészt ha elkeveredik, fenn akad vámon, akkor nem valószínű, hogy olyan segítőkész lesz az eladó. az a baj ezekkel a vaterás összekötőeladókkal, hogy úgy gondolják, hogy milyen jól lehet keresni vele, ha (most ne ruháról beszéljünk), megveszek 2000 Ft-ért egy fejhallgatót, és eladom 8ért márkásan. és nem saját tökéből vásárol, hanem te utald előre a 8ezret, aztán ha véletlenül fennakad a vámon, vagy más miatt nem érkezik meg, akkor nem tudja visszafizetni a pénzt, és inkább eltűnik.
2013. máj. 4. 21:32
 5/5 A kérdező kommentje:
max 2ezret tett ra. mikor rendeltem 1 negativja volt az is csak szin miatt feladas elott.mpst kap pozitivat meg nrgstivat is.3negativja van most.kozbe vkinek megjon 1honap alatt v 6 het.azert remenykedem mert a kulfoldi az etkezest majus 5-16 kozt igeri az oldalan
2013. máj. 5. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!