Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért szűnik meg a Google Reader?

Miért szűnik meg a Google Reader?

Figyelt kérdés
Most akartam rendezni feliratkozásaimat a Google Reader-be, de olvastam, hogy 2013. július 1-én megszűnik. Érdemes folytatnom az RSS feliratkozást? Újabb ilyen szolgáltatást indít a Google?

2013. máj. 3. 23:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem nagyon, legalábbis a közeljövőben nem lesz hasonló szolgáltatás. A hivatalos indoklás az volt, hogy nem használják a népek, nem túl sikeres szolgáltatás...
2013. máj. 4. 00:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a feedly-t!
2013. máj. 4. 00:09
 3/5 A kérdező kommentje:

Nagy kár! Most sikerült még utána olvasnom, valójában igen is sokan használták, több petíciót is benyújtottak a megszüntetése ellen. Mit tudni, van esély rá, hogy meggondolja magát a Google?

Én csak most kezdtem volna el használni az RSS hírcsatornát, szerettem volna ezt is a Google által tenni, mert ott tárolom már így is szinte mindenem... Kár érte.

2013. máj. 4. 00:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Értetlenül állok én is a Google előtt. Annyi marhaságba fektetnek energiát, hogy ezt a szerencsétlen Readert igazán elüzemeltethetnék mellette.
2013. máj. 4. 00:39
 5/5 A kérdező kommentje:
A Google+-t meg nyomatják, mint az állat... Igaz jobb is, mint a Facebook, de azt valóban csak kevesen használják.
2013. máj. 4. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!