Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen torrentet töltsek le,...

Milyen torrentet töltsek le, hogy tudjak feltölteni nCore-n? Akármit letöltöttem idáig, semmit nem töltött fel. Vagy csak nagyon ritkán. Vagy 40Gb-t letöltöttem, és 6-ot pedig fel.

Figyelt kérdés
Viszont a toplistán a 80ezredik vagyok, ha ez számít valamit. Fél éve regisztráltam. Szóval melyik lenne a legjobb arány a torrenteknél, hogy Seed-eljen is?

2013. máj. 2. 06:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Olyat tölts, amit mások is töltenek! Ezek jellemzően az újdonságok között vannak.
2013. máj. 2. 08:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
De miért baj, hogy nem tölt fel? Egy olyan oldalon, ahol nincs arány. Csak azért nem töltenék le valamit, amire nincs szükségem, hogy tölthessek vissza, főleg hogy senkit nem érdekel.
2013. máj. 2. 08:59
 3/3 Drone007 ***** válasza:
Az ncore-on rengetegen vannak. Nem tudsz mindent visszaseedelni, de ez nem baj. A lényeg, hogy tartsd seedben jó sokáig (hónapok), mert azt honorálják.
2013. máj. 2. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!