Hogy "indítsam" el a Wi-Fi hálózati adaptert?
Ma telepítettem újra a gépem (egyébként ugyanaz az operációs rendszer került rá), és nem tudok mit kezdeni az adapteremmel. Ezelőtt még tökéletesen működött.
Arra gondoltam még, hogy a telepítő CD-t kéne használnom, de azzal csak a routert tudom telepíteni.
Fel kell tenni a "Wireless LAN" adapter illesztő programját is.
Laptop esetén pedig a gyorsbillentyűkét is, az Fn+"antenna" gomb miatt.
PC-m van, a router típusa pedig TP-LINK TL-WR340G.
És ezen a CD-n csak ez az egy illesztőprogram van.
Egyébként már az eszközök és nyomtatókban is megtaláltam az adaptert, és ott is illesztőt akar letölteni.
Hogy milyen routered van az teljesen lényegtelen, azt egyszer már bekonfiguráltad és az újratelepítés független tőle, nem fogja elfelejteni a beállításokat.
Az adapter típusa kéne, hiszen csak annak ismeretében tudunk neked linkelni hozzá drivert. Azt ha feltelepíted meg is oldja a problémádat.
Már sikerült megoldani. Egy másik szobába átvittem a gépet, rádugtam az ethernet kábelre, és onnan letöltöttem Windowson keresztül a drivert.
Köszönöm a gyors válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!