Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Beload Majus 1-en ujraindul?...

A Beload Majus 1-en ujraindul? De hogyan?

Figyelt kérdés
Tehát teljesen ujraindul ezt ugy ertem,hogy regisztralni ujbol kell mindenkinek vagy a regisztracio meg lessz tartva csak maga az oldal valtozik?

2013. ápr. 27. 16:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem miért nem lehet akármilyen frissítést (akár szerver csere, vagy honlapmotor csere) pár nap alatt végrehajtani? Ilyet még nem láttam, hogy több, mint egy hónapig áll egy oldal, mert akármit csinálnak vele...
2013. máj. 1. 17:29
 12/24 anonim válasza:
Csak a Beloadnál dolgoznak ilyen gyökerek. Érdekes a többi trackernél sosincs probléma, ha mégis 1-2 nap alatt megoldják.
2013. máj. 1. 19:04
 13/24 anonim válasza:
Most már én is azt mondom hogy elmehetnek a bubánatba!
2013. máj. 1. 20:55
 14/24 anonim válasza:

#7-es vagyok.

#8-as : Az ncore már koránt sem kimagaslóan jobb a többi oldalnál, és nem csak a cam os verziók, a minőségibb divx ek is sokkal hamarabb felkerülnek beloadra mint ncore-ra.

#9-es: Egykor álmodoztam az ncore-ról, és mikor végre felkerültem (2 év 20 hete) csalódás ért. Ha valami régi cuccot kellett beszereznem akkor igaz, arra jobb az ncore, de általában ugyanugy a beload-ot használom kb mindenre.

"Másrészt nem az ncore rakja fel, hanem a felhasználók."

Első értelmes kritika. De itt had jegyezzem meg újra, hogy a torrenteket mégis beload-ra rakják fel hamarabb...napokkal hamarabb... pl volt rá példa, (már nemtudom melyik filmnél), hogy az anyag oroszból hamarabb fentvolt beload-on felirattal, mint ahogy a moziba elkezdték volna itthon játszani. Akármilyen gyenge minőség is volt, ez nagy teljesítmény, melyet ncore-tól sose fogok látni. Most is csak várok...várok...a filmjeim meg sehol...pedig már a moziba se játszák őket xD...

A torrent oldalak azért jók mert nemcsak a pénzvilágot kerülik ki és juttatják el a termékeket az azt igénylőknek, de még egymásnak is átadják amit tudnak (igaz, nem szánt szándékkal), így joban elterjednek az anyagok. Ha úgy nézzük itt összefogás van Az agresszív ncore ellenesnek tűnő szövegelésem csak abbol ered, hogy ennek ellenére ezt a sikert mindenki az ncore-nak tudja be(általában a többi oldalt nem ismerve) unom már a sok majmot aki isteníti az ncore-t, de mégis mikor látni akar egy filmet,írjam már ki neki lemezre, mert ncore-on még nincs fent. Ennek ellenére az ncore a legelterjedtebb, a legmenőbb. Szerintem csak divatból.. Ha kell várok még 1 hónapot a beloadra, csak újra működjön, mert a koronázott királyi oldalon még 1 hónap mulva se lesznek fent az általam várt filmek...

2013. máj. 1. 21:00
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarom szidni az ncoret de legtöbbször tènyleg nincs fent rajta semmi èrtelmes torrent. Szò szerint nem egy oldal külföldi filmbõl, sorozatbòl àll. Nincs egy jò film vagy jàtèk. 10 oldalon belül van 2 jàtèk ami általàban hòt szar, ritka a jò... Legtöbbször knincs normàlis leìràs vagy angol nyelven van.
2013. máj. 2. 01:29
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem akarom szidni az ncoret de legtöbbször tènyleg nincs fent rajta semmi èrtelmes torrent. Szò szerint nem egy oldal külföldi filmbõl, sorozatbòl àll. Nincs egy jò film vagy jàtèk. 10 oldalon belül van 2 jàtèk ami általàban hòt szar, ritka a jò... Legtöbbknincs normàlis leìràs vagy angol nyelven van.
2013. máj. 2. 01:32
 17/24 anonim ***** válasza:
Telefonròl de szar ide ìrni ha sokat ìrsz kiveszi a kurzort sor vègerõl ès bebassza máshova ami nem lehet vidszarakni (Y)
2013. máj. 2. 01:34
 18/24 anonim ***** válasza:
Frissített tervezett nyitás május 20 :(
2013. máj. 2. 12:26
 19/24 anonim ***** válasza:
De utálom ezt. Kiírnak egy időpontot, felmész és bazzeg még ráraknak 3 hetet? Milyen balfékek csinálják ezt az oldalt? A legócskább honlapon is megoldható, hogy míg nincs meg az új, addig a régi használható. Ezek vajon a szobájukat is úgy festik ki, hogy kiköltöznek a lakásból fél évre? Atyaúristen. És akkor még támogassam is őket...
2013. máj. 2. 19:28
 20/24 edith26 válasza:
Szerintem mar nem lesz semmi belole. Kerlek segitsetek milyen oldalra erdemes regisztralni a beload helyett, s ha szukseges aki tud kuldjon nekem meghivot.
2013. máj. 4. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!