Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Beload Majus 1-en ujraindul?...

A Beload Majus 1-en ujraindul? De hogyan?

Figyelt kérdés
Tehát teljesen ujraindul ezt ugy ertem,hogy regisztralni ujbol kell mindenkinek vagy a regisztracio meg lessz tartva csak maga az oldal valtozik?

2013. ápr. 27. 16:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Ki fog derülni.
2013. ápr. 27. 16:19
 2/24 anonim válasza:
Május 1. van , és még mindig ugyanez az üzenet. Elaludtak volna ? :) :( Vagy át...... volt.
2013. máj. 1. 08:15
 3/24 95mMm59 válasza:

Erre már én is kíváncsi vagyok. De szerintem este újraindul.

Addig a sok beloados:(

2013. máj. 1. 09:36
 4/24 anonim válasza:

Nem értem, hogy egy ilyen nagy oldal miért nem bír küldeni egy k*rva rendszer üzenetet az E-mail címre, hogy figyu már bocs, de most ez meg az miatt nem fogunk működni.

Egyáltalán hogyan engedheti meg magának egy ilyen oldal ezt?

És kb. két évente mindig megcsinálják ugyanezt.

2013. máj. 1. 10:17
 5/24 anonim ***** válasza:
#4, fizettél te egy forintot is azért, hogy működjön az oldal? "hogy engedheti meg?" istenem!
2013. máj. 1. 10:18
 6/24 anonim válasza:
52%
nem írták oda hogy mikor.. lehet 2014 május 1.
2013. máj. 1. 11:10
 7/24 anonim válasza:
Én már alig várom hogy ujra legyen...van egy csomó film amit már rég meg akarok nézni, az a csöves ncore meg képtelen feltenni...nah majd ha lesz beload állítom az általam várt filmek egyből ncore-on is meglesznek...látszik hogy az ncore már csak kapaszkodik régi múltjába, de beload nélkül nem sokat érne... Remélem este tényleg lesz beload.
2013. máj. 1. 12:32
 8/24 anonim válasza:
78%

utolsó te olyan hülye vagy mint 1 marok lepkefing ..

a beload élt meg az ncore-ból és más torrent oldal is abból él... és a filmek azért nincsenek fent ncore-n mert oda nem raknak fel mozis filmeket te agyoniskolázott genetikai hulladék.

2013. máj. 1. 12:40
 9/24 anonim ***** válasza:
xD utcsó ez igaz xDd hagyd rá.. álmodozik csak ncore-ról.. ncore tartja életben a többi reteg oldalt de m1
2013. máj. 1. 16:30
 10/24 anonim ***** válasza:

Másrészt nem az ncore rakja fel, hanem a felhasználók.

Beloadon x ideje nem volt feltoltés, tehát az új anyagokra várni kell majd egy kicsi ideig.

2013. máj. 1. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!