Chrome hibák, hogy oldjam meg?
Van pár gondom a chrome-al és nem tudom hogy oldjam meg őket. 1. Bármilyen oldalt nyitok meg, alul vastag hírdetés jelenik meg és nem győzőm bezárni. 2. Ha google-t vagy egyéb google alcímeket nyitnék meg a http-t kihuzza és nem jön be és egy biztonsági hiba jön be és csak űgy tudok tovább menni, ha rányomok a tovább lépésre. 3. Bármilyen oldalt megnyitok a visszalépés alig működik, csak ha egymásután gyorsan, sokszor megnyomom.
Ezek a hibák mind nincsenek a többi böngészőnél, lehet valahogy javitani ezeket?
Első lépés: Ccleaner lefuttatása. Rengeteget szemetel a Chrome.
Második lépés: a webáruházból Adblock Plus letöltése.
Harmadik lépés: Három vonal alatt, Beállítások, Speciális beállítások. Tartalombeállítások. Felugró ablakok és sok más letiltása. (Pl. egyes Plug-inek).
Évek óta Chrome-t használok, ezeket a saját tapasztalataim alapján írtam.
Bocs, Adblock Plus letöltése, aztán Beállítások, Bővitmények: bejelölöd a magyar, német, román külső szűrőket.
Én SEMMILYEN reklámot nem látok, mert le van tiltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!