Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Chrome hibák, hogy oldjam meg?

Chrome hibák, hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés

Van pár gondom a chrome-al és nem tudom hogy oldjam meg őket. 1. Bármilyen oldalt nyitok meg, alul vastag hírdetés jelenik meg és nem győzőm bezárni. 2. Ha google-t vagy egyéb google alcímeket nyitnék meg a http-t kihuzza és nem jön be és egy biztonsági hiba jön be és csak űgy tudok tovább menni, ha rányomok a tovább lépésre. 3. Bármilyen oldalt megnyitok a visszalépés alig működik, csak ha egymásután gyorsan, sokszor megnyomom.

Ezek a hibák mind nincsenek a többi böngészőnél, lehet valahogy javitani ezeket?

2013. ápr. 24. 14:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Bongeszo csere
2013. ápr. 24. 14:44
 2/15 A kérdező kommentje:
fuu de birom az ien segítőkész embert...
2013. ápr. 24. 14:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem lehet ezen erteni.. Valoszinu teli van toolbarral vagy valami szarral. Ez a hatranya a bongeszoknek.. Tolts le egy masikat es meg van oldva a problemad
2013. ápr. 24. 14:51
 4/15 A kérdező kommentje:
ezzel a probléma megoldó képességgel már el lehet menni utca seprőnek, de egyébként a többi böngészőben szintén más idegesítő hibák vannak. De ha egyben kijavítanám az összeset akkor nem lenne gondom.
2013. ápr. 24. 14:58
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Hat igy mar elorebb vagyunk hogy kicsit tobb reszletet irsz le ... Toredezes mentesites+ lemeztisztitas elm valamit javunia kene utanna
2013. ápr. 24. 15:00
 6/15 A kérdező kommentje:
De nem telejsítmény beli hibák vannak, hanem program hibák. a 3 probléma(már ha elolvastad) mind program hibák és nem olyan hogy lefagy, meg akad.
2013. ápr. 24. 15:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Újratelepíted a Chrome-ot...
2013. ápr. 24. 15:15
 8/15 A kérdező kommentje:
most tettem fel épp pár napja és a könyvjelző importáláson kivül semmit nem csináltam vele. De ez ilyen is volt, amikor feltettem csak most kezdett fárasztóvá válni.
2013. ápr. 24. 15:19
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Első lépés: Ccleaner lefuttatása. Rengeteget szemetel a Chrome.

Második lépés: a webáruházból Adblock Plus letöltése.

Harmadik lépés: Három vonal alatt, Beállítások, Speciális beállítások. Tartalombeállítások. Felugró ablakok és sok más letiltása. (Pl. egyes Plug-inek).

Évek óta Chrome-t használok, ezeket a saját tapasztalataim alapján írtam.

2013. ápr. 24. 18:22
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, Adblock Plus letöltése, aztán Beállítások, Bővitmények: bejelölöd a magyar, német, román külső szűrőket.

Én SEMMILYEN reklámot nem látok, mert le van tiltva.

2013. ápr. 24. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!