A Chrome-nál hogy tudom kikapcsolni az előzmények megjelenítését?
oké, ez megvan kösz, na de ahogy elkezdek valamit írni a címsorba, rögtön kidobja a már előzőleg beírt oldalak nevét.
ezt nem lehet valahogy megszűntetni?
lajos 54-nek:
a címsorból ,ez sem visz ki semmit,
Végigcsináltad becsülettel? Mert nem elég az első törlést elvégezni, egy kicsit kell vele még dolgozni.
Leírom akkor részletesen:
"Beállítások" - lap alján kékkel írt szöveg: "Speciális beállítások megjelenítése" - majd az "Adatvédelem" résznél a "Böngészési adatok törlése" végül a legördíthető menüből az időszaknál kiválasztod a "Teljes"-t.
Olyan üres lesz, mintha böngésző még nem is járt volna a gépeden.
Működik ez, csak egy kis munkát is kell belefektetni. Elég buta ez a program, nem tudja kitalálni, mit szeretnél :)
Lajos54-nek :
megcsinálhatod,de a címsorból ez semmit nem töröl,minden régebben beírt dolog ugyanúgy bent van ,
Hmm... nálam mindent kitörölt, kipróbáltam, mielőtt leírtam. Esetleg ezt még meg kellene próbálni, a jelölt helyről kivenni a pipát:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!