Miért nem lehet kb.1 éve vagy több ideje regisztrálni a www.extra.hu oldalra?
Nagyon rég nem lehet, és tudom, hogy ez egy szuper oldal, szeretnék vele weblapot!
Kérem aki tudja mi a dörgés segítsen!
Ha nem lehet akkor nem lehet..
Keress másikat..
Cjb.hu
uw.hu
Meg van egy csomó.. Guglizhatsz is.
Én is szeretnék lapot ott!
Régen is volt, de elfelejtettem a jelszót, és sehogyse tudok belépni, mert az e-mailbe is elfelejtettem.
Olyan idegesítő, hogy mindennap nézem, de "még nem jó a szerver"... :/
első vok..
De ISTENEM
Nem csak az Extra.hu létezik, amely ingyenes tárhelyszolgáltató. Ne legyek már bénák :)
Amúgy mondom cjb.hu pl. az is.. De van még.. atw, uw..stb.stb..
Utsó válaszadó: Azért hiányolják konkrétan az extrát, mert egyik magyar szolgálgató se olyan jó, mint az extra volt régen.. :P
Én is hiányolom. Nagy REKLÁMMENTES tárhely, nagy SQL adatbázis(100mega, nem 20, meg 5...), korlátlan mailküldés php mail() fügvénnyel, SAJÁT egyedi domain használati lehetőség, nincs limitálva a feltöltés sebessége ftp-n, kevés tiltott php függvény, és egy normálisan használható adminfelület.
Kérlek, mutass még konkrétan egy ilyet, és ne lap.hu oldalakat. Rengeteget próbáltam, mindenek van valami hülyesége.
Extrán nem kellet e-mail megerösités és több lapot tudtál egyszerre nyomni.. Azért volt nekem jó
---Kérdésre válasz---
: Szerintem túlterhelt :D
Köszönöm a válaszokat!
Reménykedjünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!