Miért nem tudok hotmail-re regisztrálni?
Figyelt kérdés
Régebben regisztráltam, de nem tudom a jelszavam, sehogy sem tudom kideríteni, így gondoltam csinálok egy új fiókot.
Újdonság volt, hogy a regisztrációnál telefonszámot is kér az oldal, de nem akadtam fent a dolgon be is írtam a telefonszámom, azonban ezt írja rá:
"Ez a mobiltelefonszám nem érvényes az Ön országában vagy régiójában. Próbálja meg újból, vagy adjon meg másik számot."
A számot jól írtam be, magyar szám és használom is egy éve minden nap.
Ötlet, hogy mi lehet a probléma?
2011. nov. 12. 21:01
1/4 anonim válasza:
Esetleg rossz formátumot adtál meg, 11 számjegyű a szám.
országkód+szolgáltató+szám:
+36 20 1234567
+36 30 1234567
+36 70 1234567
2/4 A kérdező kommentje:
Jól írtam be. Úgy írja a példa, hogy a +36 nem kell a szám elé. :/
2011. nov. 14. 20:41
3/4 anonim válasza:
De mi a francnak kell nekik a számunk -
Miért nem elég egy e-mail cím
4/4 anonim válasza:
Mert biztonságosabb. Telefonos azonosítással csak te éred el a fiókot, minimális az esélye hogy elhagyod vagy ellopják a telefonod hogy azzal visszaélhessenek, míg az e-mail címed ettől sokkal védtelenebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!