Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Firefoxnak új bővítmény...

A Firefoxnak új bővítmény kéne, telepítem, de mégse jó neki, miért lehet ez?

Figyelt kérdés

[link]

már 2x próbáltam.

2009. szept. 25. 18:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Programok telepitése, törlésében van Java? Bármelyik, akár 5-ös is, de valamelyiknek lenni kell.
2009. szept. 26. 22:47
 12/21 anonim ***** válasza:
Nekem működött ezzel a linkkel, nem egészen értem, mi a gond, lehet, hogy valami rejtőzik a gépeden. "Végzetes hiba" valami fertőzés is lehet. Próbálj meg lefuttatni minden víruskeresőt (kémprogi irtód van?) a gépeden.
2009. szept. 26. 22:50
 13/21 anonim ***** válasza:
Visszajöttem. A Programok telepitése, törlésében J2SE Runtime Environment 5.0 Update 9. (1.5.0.90) kell lennie. A Vezérlőpultban pedig a (gőzőlgő kávéscsészés) Java (TM) Control Panelnek. Ez vezérli a Javát (letöltés stb.). Ha ez nincs, akkor hiába próbálod, nem fog működni. Majdnem biztos, hogy komoly fertőzést kapott a géped, ami ezt a Control Panelt törölte.
2009. szept. 26. 23:09
 14/21 A kérdező kommentje:
Eme utolsó esetben lehet valamit tenni? vagy OS-t újra az egyetlen megoldás?
2009. szept. 27. 16:18
 15/21 anonim ***** válasza:
Tedd újra a Windows-t. Elég gáz, de nincs mit tenni.
2009. szept. 27. 20:25
 16/21 A kérdező kommentje:

Az nagyon nagyon nagy baj.

Most fut egy Avast teljes vizsgálat, ha végez futtatok egyet Noddal is.

Ha megtalálják a gondot, az segít valamit?

2009. szept. 27. 20:38
 17/21 anonim ***** válasza:
Talán sikerül, de ha nem, akkor mentsd le az összes saját adatot CD-re. Aztán sajnos újra kell rakni. Kőkemény vírus lehet.
2009. szept. 28. 14:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Én is így jártam a régi gépemmel, csak amikor újrarakás előtt lefutattam a vírusirtót (Kasperksy Antivirus 2009, 30 napos próbaverzió), az találta meg a mocsok trójai falovat. Olyan mélyen elrejtőzött, hogy semmi se találta meg addig. Letörölte, ettől függetlenül teljesen újra kellett rakni az XP-t.
2009. szept. 28. 14:06
 19/21 A kérdező kommentje:

A CD-re mentéssel az a baj, hogy több mint 250 GB-ról van szó :|

Az avast trójainak ítélt egy 'Wolfenstein.iso' nevű ~6 GBos fájlt, ezen kívül még egy trójait kapott; azt töröltem, de ez előbbiben biztos vagyok, hogy nem vírus.

A Nod-ra még nem volt időm, leírom majd annak az eredményét is.

2009. szept. 28. 14:32
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerezz be (akár kölcsön) egy vadiúj vinyót és adatkábellel mentsd át az összes adatodat. Ha van hozzáértő haverod, bízd rá. Ha nincs, ezt szervízben is megtehetik. Utána nagy vírusirtás, formázás és újrarakás. C-n legyen a Windows, D-n a saját adataid. Amikor kész a C, át lehet emelni az ideiglenes vinyóról az összes adatodat. Júniusban így tettünk mi is (12 ezres adatbázisom volt veszélyben).
2009. szept. 28. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!