Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért tart a firefoxnak olyan...

Miért tart a firefoxnak olyan sokáig elindulni? Nem lehetne felgyorsítani?

Figyelt kérdés
Elvégre nem is kell még betöltsön semmit.
2011. máj. 4. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Úgy tudom már dolgozzák ki a megoldást, és néhány hónap múlva egy frissítés alkalmával megoldódik a helyzet, de:

Ez olyan a barátnőm haverjának a kutyájának az előző tulajdonosának az anyósának, az egyik távoli rokonának barátjától hallottam dolog.

2011. máj. 4. 14:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Minél több kiegészítő van telepítve és aktívra állítva, annál tovább tart elindulnia, mert azokat is be kell tölteni. Leggyorsabban elvileg kiegészítők nélkül indul el, üres kezdőlappal.
2011. máj. 4. 14:57
 3/4 A kérdező kommentje:

nincsen kiegészítő

és a google a kezdőlap

szerintem ez nem kéne gondot okozzon,

és a kiegészítő is miért ooz gondodt? Az csak egy gomb vagy fül vagy menüpont. Amíg nincs elindítva mondjuk egy videó letöltés, addi min gondolkodik?

2011. máj. 4. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyrészt nem látsz bele a kódba, így fogalmad sincs, hogy mennyi mindent kell tenni. Másrészt nem értelek, nekem 1 mp alatt elindul. Nem inkább neked lassú a géped?
2011. máj. 8. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!