Ha előfizettem egy tárhely szolgáltatónak, kitilthatnak?
Figyelt kérdés
Ha pl. futtatok egy nagyon népszerű oldalt, ami sok erőforrást igényel, és ez nem tetszik nekik, törölhetik az oldalam? Pedig fizettem a szolgáltatásért, előre, 2 évet.2009. szept. 25. 17:17
1/3 anonim válasza:
Egy felkapott magyar politikai-közéleti témájú blogot pl töröltek 'valamilyen okkal' ugyebár... Pedig a szerkesztő 10évre előre befizette a tárhelyet is, és a domaint is... Tehát igen, lehet, de semmiképp nem 'nem tetszik' alapon. Javasolnám a szerződési feltételek tanulmányozását, bár aki igazán akar, az bármiben talál olyan 'hibát' ami egy weblap zérózásához vezethet... :(
2/3 A kérdező kommentje:
Pl. a szerver túlzott kihasználtságára gondoltam. Nem a törvényességre.
2009. szept. 25. 19:09
3/3 anonim válasza:
sztem törölni nem fognak, max lekapcsolnak...
érdemes velük előre egyeztetni, ha jó fejek segíteni fognak, ha nem tudhatod, hogy hol vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!