Hogy van ez a megosztás facebook-on?
Ha az egyik ismerősöm megosztott egy linket, lehet az vicc, videó, vagy kép, ami az én kezdőlapomon jelenik meg, akkor azt minden ismerőse látja majd (feltéve, ha szabályozza, hogy kik láthatják).
Vagy azt direkt velem osztotta meg?
Minden ismerőse látja azt.
Ha csak neked küldte volna, akkor az "idővonaladra" írt volna:)
Lehet, hogy direkt veled.
Ott van a végén, hogy Tetszik, Hozzászólok, Megosztom, x perce, és van mögötte egy kis jel. Ha földgömb, akkor nyilvános, ha 2-3 emberalak, akkor az ismerőseivel osztotta meg. De ha fogaskerék van (egyéni), akkor a jelre told rá az egeret, és látod, hogy kivel osztotta meg. Lehet, hogy csak egyedül veled, csak pont azért nem akart a te idővonaladra osztani, mert akkor te szabályoznád, hogy ki lássa. (De ha konkrét emberek helyett egy lista neve szerepel, akkor te azt nem fogod tudni, hogy ő kit rakott abba a listába.)
De ha fogaskerék van (egyéni), akkor a jelre told rá az egeret, és látod, hogy kivel osztotta meg.
Ezt sem tudtam. Köszönöm. Akkor úgyis rájönnek, hogy kivel osztottam meg, (ha elrejtés előlük)-re állítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!