Facebook-on mitől lesz kis telefon ikon a nevem mellett? Le kell töltenem hozzá a facebook messengert vagy jó az eredeti is ami a telefonon van?
Ha telón vagy (voltál legutoljára), akkor ott a telefon jel a neved mellett. Mindegy hogy app-al vagy csak simán m.facebookal vagy fent.
De ezt te pont nem látod csak a chatpartnereid.
Nem a Messenger a kulcs hozzá, a sima telefonjel anélkül is megjelenik (Androidon biztosan).
A Messenger esetén viszont a telefonjel mellett az idő is látszik, hogy mikor voltál utoljára aktív.
Értem. Nálam hol van hol nincs 3G-s hálózatról vagyok én is android m.facebook.hu. Talán az zavar be, hogy én gyakran vagyok gépről is.
Reméltem, hogy ide téved valaki aki megmondja a frankót! Ezer köszönet! :)
Ha nincs facebook messenger, akkor akkor van telefonjel (időkijelzés nélkül), mikor éppen kapcsolódsz a 3G-re. (Be vagy kapcsolva).
Ha a gépről belépsz, és láthatatlanná teszed magad, de a telefonod be van kapcsolva 3G-n, akkor szintén telefonjel van.
Ha nem vagy láthatatlan a gépről, akkor zöld kört látnak.
Ha van facebook messenger, akkor telefonjelet látnak és mellette az időt is, hogy utoljára mikor voltál aktív. Ha gépről belépsz, akkor ugyanúgy vagy zöld kör, vagy a telefonjel az idővel, attól függően, hogy rejted magad a gépről vagy nem.
Egyszerűbb lenne, ha leírnád pontosan, hogy mit szoktál csinálni.
Mikor a telefonról vagy és nem messengerrel, akkor nem mindegy, hogy 3G vagy wifi.
Még valami, ha mesengerrel vagy fenn, és közben belépsz a gépről, aztán a gépből kilépsz, az idő úgy számolódik tovább, mintha nem is léptél volna be a gépről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!