Sims 3 megvettem az eredetit, a simsem nem alszik beteszem az ágyba majd 15 másod perc múlva az ágy mellett találom. Mi lehet a baj?
Szia.
biztos WC znie kell vagy éhes
vagy még nem álmos
nem rendesen ébred fel zajra wc hanem csak eltünik az ágyból és mellette terem és a csaj simet is kidobja ha mellé fekszik, más telken is volt baj (még a másolta). Az eredetit is az ilyen hibák elkerülése végett vettem meg, pl mos tmár nem tünnek el mentés után a gyerekek. Ami valószínűleg a másolt játék bugja volt. csak lehet a mentés is akkor sérült. Van esetleg ilyenről tapasztalatottok.
Lehet törlöm az összes mentés és elkezdem újra, ha nincs más.
Nekem minden játékom másolt, megvan az összes kiegészítő, de sose volt ilyen baja. Legfeljebb külön letöltött tartalom szokott hibás lenni... például van egy store-os etetőszék, amibe ha berakom a gyereket akkor pár másodperc múlva a kertben terem. Teleportszéknek jó xD De csak azzal van gond, semmi mással.
Mondjuk ez a razor1911-es Sims 3, ha neked Reloadedes verzió volt vagy másik akkor az lehet hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!