Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Belkin wifi router, mit...

Belkin wifi router, mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Most kaptam egy wifi routert (használt), sajnos nem vagyok hozzáértő annyit csináltam ,hogy a net kábelt bedugtam a routerbe a routert a gépbe, de még sincs internet kapcsolat. Hiba elhárításnál azt írta, kapcsoljam ki a modemet,de nincs modemem panelban lakom 4 emelettel feljebb van a modem...

2013. ápr. 18. 18:27
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
És azt ,hogy kell ?
2013. ápr. 18. 18:52
 12/25 P.O.C. ***** válasza:
Az ilyet bírom már. Az első hsz-ben link -elik neki a leírást, de képtelen bármit is önállóan csinálni. Várja hogy a sült galamb a szájába repüljön, sőt még a száját a galambnak kell kinyitni. Mondjuk egyszer legalább átolvasná a nyüves PDF -et, de áhhh az Istenért se. :D
2013. ápr. 18. 18:56
 13/25 A kérdező kommentje:
igen belinkelték, letöltöttem de nem tudtam megnyitni.
2013. ápr. 18. 18:58
 14/25 P.O.C. ***** válasza:
100%

Ha egy PDF fájt nem tudsz megnyitni, még csak azt sem tudod mivel kell, akkor komoly gondok vannak a számítógépes tudásoddal. Nagyából lekorlátozik a netes böngészés szintjére (de még az se biztos).

Kérj meg egy hozzáértő embert, az kb 3 perc alatt megcsinálja. Hidd el egyszerűbb lesz, mint több órányi szenvedés. És ezt nem bántásképp mondom.

2013. ápr. 18. 19:05
 15/25 A kérdező kommentje:

Az olyan nagy problema,hogy nem ertek hozza?

megtudok nyitni fajlokat, annyira nem vagyok gyoker a szamitogephez mint amennyire annak latszom.

es most sajnos van meg egy nagyon buta kerdesem, hogy kell hozza internet , hogy a laptopon betudjam allitani a wifit ?

mert azt hogyan csinalnam ha a wifibe van bedugva a net ?

2013. ápr. 18. 19:28
 16/25 anonim ***** válasza:
Nem, nem probléma, hogy nem értesz hozzá. A probléma, hogy nem fogadod meg a jó tanácsot.
2013. ápr. 18. 19:29
 17/25 anonim ***** válasza:
Igen, ebben az esetben igen nagy problema hogy nem ertesz hozza, mert lovesed sincs azokrol a dolgokrol, amiket itt leirtunk, felsoroltunk. Bizd olyasvalakire a feladatot, aki jartas a dologban.
2013. ápr. 18. 19:30
 18/25 A kérdező kommentje:
de en mar regen szoltam hozzaertonek csak messze lakik szombaton tudna segiteni, addig gondoltam megprobalkoltamozom vele mert nem tudtam , hogy ennyire keptelen leszek ra.
2013. ápr. 18. 19:37
 19/25 P.O.C. ***** válasza:

Ez hátha meg világja valamennyire:

http://www.youtube.com/watch?v=pIHkpwkI9bk

(Remélem Flash Player azért felkerült valahogy a gépedre.)

A csávó elég szájbarágósan elmondja, ez alapján el tudod dönteni hogy ez a te súlycsoportodba belefér-e vagy inkább szakembert hívsz.

2013. ápr. 18. 19:43
 20/25 A kérdező kommentje:
Most komolyan ennek hol van az IP címe? [link]
2013. ápr. 18. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!