Mit csinálok rosszul a routerrel?
Figyelt kérdés
Vettem egy Kraun 1n routert hogy a gyerek tudjon a table-jén wifizni. Digim van, szépen bedugdostam a kábeleket úgy ahogy a használati írja. Beállítottam a helyi kapcsolatban amiket írt de nem működik a net. Azt a pingelős szarságot is megcsináltam de ott is írja h 400% veszteség. A cd-t betettem de amikor conneczing to router van akkor mindig csak azt írja hogy failure! Restartoltam is a routert, gépet de semmi. Már kifolyik a szemem, mingyá' agyvérzést kapok mégsem műkszik. Segítsetek légyszi!2011. nov. 11. 00:09
1/10 anonim válasza:
nyugi ,átlag 3 nap másoknak is egy ruti beüzemelése,azalatt te is megleszel/meglehetsz vele (szerintem)
-egyébként egyetértek veled,ba***a + minden rokonát az , aki a routerek menüjét így csinálta meg-
2/10 anonim válasza:
Nem minden routert nehéz ám beállítani, tp link routerekhez cd-t adnak, én azzal 5 perc alatt beállítottam.
3/10 A kérdező kommentje:
Ehhez is adtak cd-t , de amikor odaér hogy a gépem kommunikálni szeretne a routerrel megáll a tudomány. És onnan nem tudom folytatni. Van valami ötletetek?
2011. nov. 11. 07:53
4/10 anonim válasza:
Így kell beállítani mint ami a linkben található. Persze a te routered menüje más lesz, de ezek alapján el lehet boldogulni.
5/10 A kérdező kommentje:
Semmi nem jó. Összekötöm a gépet a router 1-es lanjába. Bedugom az internetkábelt a router wan portjába. Beírom a router ip-címét a böngészőbe az meg közli velem h menjek a faszba mert nem talál semmit. Persze hogyan is találna amikor nem kap se jelszót se felhasználónevet. De azt nem tom hová kell beírni. Rohadjon meg az egész! SEGÍTSEN VALAKI!
2011. nov. 11. 10:48
6/10 legendavagyok01 válasza:
A tcp/ip beállításoknál mit használsz? Az útmutatóban leírtakat?
7/10 P.O.C. válasza:
Nem minden router -t egy kaptafára csinálnak! A fent linkelt leírás TP-Link -ről szól, aminek 192.168.1.1 az alapértelmezett IP címe. A tiedé meg 192.168.0.1 a felhasználónév/jelszó: admin/admin
8/10 P.O.C. válasza:
legendavagyok01:
Szerintem azt nem muszáj, DHCP -n kapnia kell IP címet.
Amúgy itt a kézikönyv, ha a kérdező esetleg nem találná:
9/10 legendavagyok01 válasza:
P.O.C: Nálam itthon is automatikus ip kérés van és szerintem sem kell(ene), de mivel elmondása szerint rendesen van összedugva, viszont a pingelés eredménytelen, így egy ötlet volt. :)
Majd meglátjuk.
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat és a segítő szándékot mindenkinek! Képzeljétek, visszavittem a boltba és kiderült, hogy vmi el volt állítódva rajta. ( Nem a gyári beállítások voltak) Betettem a telepítő cd-t klatty ide -oda aztán 5 perc múlva már ment is!
2011. nov. 11. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!