Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha haldoklik a vinyo attól is...

Ha haldoklik a vinyo attól is lehet lassú a netem?

Figyelt kérdés

Nemrégiben kezdet haldokolni a vinyo ez meglátszik is a gép müködésén is lassab lett tőlle az egész gépem hiába telepítem újra, a teljesítménye 100% a kondicíója 58%.

miota haldoklik azt vettem észre hogy a net se megy úgy ahogy kéne, lehet hogy a vinyotól?

2013. ápr. 17. 23:21
 1/2 anonim ***** válasza:

elõfordulhat, csak nem tudom mit értesz net alatt, mert a böngészõ (többnyire) a lemezre gyorstáraz, és nèha onnan tölti be a gyakran látogatott (Nem Dinamikus) oldalakat, képeket videókat( Youtube lejátszásnál is) stb.

ha a letöltésre gondolsz, az nyilván valóan lasabb, mert az írási sebessége csökken a vinyónak, persze még mindig gyorsabban szokott írni, mint a letöltès sebessége, szóval ez szinte nem feltûnõ,

ha a multiplayer játékokra gondolsz, akkor az is lassabban olvassa be a saját összetevõit de ez általában csak FPSlag-ot jelent

alapvetõen maga a netkapcsolatod fix, hogy nem lassul le ettõl, esedleg a géped, aminek következtében az internetes és az összes többi cucc is :)

2013. ápr. 17. 23:33
 2/2 anonim ***** válasza:
A hardveres hibát az újratelepítés nem szokta megoldani. Vegyél másik winyót!
2013. ápr. 18. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!