A vinyó haldoklik? Bővebben lent!
Hát, én meg pont a kérdezővel értek egyet. Pont hogy a táphiba szokott ritkán ilyen tüneteket produkálni, ugyanis ha a táp nem képes leadni az igényelt teljesítményt, akkor nem a legkisebb fogyasztású eszközök kezdenek haldokolni (winyó), hanem proci, memória, alaplap, videókártya. Azaz a tünetek leggyakrabban kékhalálozások, újraindulások, rejtélyes lekapcsolások, nehezen induló gépek.
Láttam már sok dögledező winyót, és volt közte olyan is ami ezeket a tüneteket produkálta mint a kérdezőé.
A kérdező helyében én leellenőrizném a winyó kábeleit, tápkábel, ide/sata, hogy mindenhová stabilan illeszkedik e. Ha igen, akkor hd sentinellel megnézném a smart értékeket, és ha ott nincs gond, akkor csinálnék egy olvasási felület-ellenőrzési tesztet. (nehogy írásít válassz, mert az letarol minden adatot)
Viszont én már mindezek előtt is lementeném az igazán fontos adatokat, mert adatmentés sose baj, ha van. Még ha nem is a winyó a ludas, akkor is jó dolog a fontos adatokat biztonságba helyezni. :)
Ezzel próbáld a hibát kiszürni:
40 napig ingyen tesztelheted, de Full verz. is találsz a NET-en, ha nagyon keresed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!