Milyen meleg lehet egy külső vinyó? (WD Elements 2 Tb)
Figyelt kérdés
Tegnap üzemeltem be egy 2 Tb-s külső WD Elements vinyót és azt tapasztalom, hogy pár órányi használat után 57!!!!! fokig melegszik!
Ráállítottam egy szobaventit ami fújta maxon (orkán erejű szél :D) akkor lement 48-ra, de amint újra hűtés nélkül maradt újra felment 57-re anélkül, hogy bármilyen adatmozgás lett volna rajta (tehát csak be volt dugva, de se nem másoltam rá, se nem olvastam róla semmit)
Valakinek ötlet/tapasztalat?
Köszi!
2011. szept. 8. 07:51
1/3 anonim válasza:
Még a 48 is sok, ha nincs használva, különösen, hogy a WD a legkevésbé melegedő. Én egy 1000 GB-st raktam külső hátba, és 40-44 volt, úgy hogy folyamatosan használtam a legnagyobb kánikulában.
2/3 anonim válasza:
57 nagyon sok, 40 fölé nem kéne mennie használat alatt se. vissza boltba, csere.
3/3 anonim válasza:
Látom nem mai kérdés már, de nekem is hasonló a bajom, néha 40 körül mozog, most meg lassan 50, úgy hogy elvben nincs rajta adatforgalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!