Internetezés közben többször váratlan hiba üzenetet kapok: C:\\Program Files\\ParetolLogik\\UU2\\UUS\\. Dll a modul nem található. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 11:28
2/4 anonim válasza:
Remélem azóta megoldódott a probléma. Viszont nekem most jött elő ez az UUS.dll probléma, és találtam a neten egy megoldást:
A lényeg: Start/Minden program/Kellékek/Rendszereszközök/Ütemezett feadatok
Már csak a listáról kell letörölni és kész.
3/4 A kérdező kommentje:
tegnap 19:05
Köszönöm a válaszodat.Valóban egy jó megoldás, de már azóta sikerült megoldanom. Akövetkezőt letöltöttem, mindent lehet vele törölni.
Pl. volt az asztalon egy képnek az ikonja, de semmit nem lehetett vele kezdeni, de jobb egérgomb- unlocker- és töröl megoldotta.
2010. aug. 25. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!