Iwiwen hogy állíthatom be, hogy ne kereshessenek rám?
Figyelt kérdés
Mikor rákeresek a nevemre az iwiw keresőjével, akkor engem is kidob és nem találom hogyan lehetne beállítani, hogy ne dobjon ki....2013. ápr. 16. 09:13
1/5 anonim válasza:
Szerinted hányan fogják a nevedet keresgetni abból a maradék 50 iwiw felhasználóból?
Meg egyébként is sehogy. ezeknek az oldalaknak az a lényege, hogy megtaláljon, aki keres...
2/5 A kérdező kommentje:
Tévedsz, mert facebook-on már be tudtam állítani, hogy ne kereshessenek rám....
2013. ápr. 16. 10:05
3/5 anonim válasza:
A két oldal ugyanabba a kategóriába tartozik, de mégsem ugyanazok, nem is törvényszerű hogy azonos beállításaik legyenek. Az egyiken van egy funkció, a másikon nincs, ahogy a Facebookon el tudod rejteni magad, a másikon nem. Iwiw-en van részletes kereső, a másikon nincs, stb...
4/5 A kérdező kommentje:
Én nem tudtam van-e ilyen iwiwen, vagy sem, ezért írtam ki a kérdést... de ha nincs, hát nincs....
2013. ápr. 16. 10:22
5/5 anonim válasza:
Hello
Az egyik kommentbe azt irtad h facebookon beallitottad h ne kereshessenek rad eltudnad mondani nekem is h h csinaltad ? Nagy segitseg lenne koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!