Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kell visszaseedelni az...

Zaly kérdése:

Hogyan kell visszaseedelni az nCore nevű oldalra? (lent)

Figyelt kérdés
Nemrég bekerültem az ünnepekkor és nagyon gyenge netem, illetve gyengén töltök vissza, hogyan megy ezen az oldalon, mert amint láttam nem arányra, csak feltöltést méri Seed idő számít, nem a mennyiség, amit feltöltöttél?

2013. ápr. 13. 12:10
1 2
 11/12 Tibor Erdei válasza:
Igen tudjuk hogy ha letöltessz visszaszeedeli automatikusan. De a kérdés az ha jólértem ( ugyanezzel a problémával küszködök!) Hogy vinyót cserélt vagy csak windowst lényeg hogy eltünt az összes seedje mint nekem . Nekem a filmek megvannak külső vinyón eközben ugyebár a vissaszeedelés megakadt! Ráadásul 30 napra tiltott az ncore ez miatt.. tehát nemtudok újra letölteni semmit! Külső adattárolóról kellene valahogy vissaseedelni klienst megadni feltölteni stb... próbáltam pár féle képpen de semmisiker.
2021. aug. 26. 14:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha nincsenek meg a torrentek a kliensben, akkor az oldalról kell újra letölteni őket (aktivitás menüből), és megadni célmappának a jelenlegi helyüket. Hash ellenőrzés után seedbe állsz vissza, nem pedig letöltesz.

De ha végképp sehogy nem megy, akkor megnyitod a torrenteket az aktivitás menüből, és letöltöd őket újra, hogy tudj seedelni utána. Mivel 2-6 heted van a seedelésre, bőven meg lehet csinálni, hogy beleférj a 48 órába. Csak ezek szerint te nem ismerted ezt a módszert, és nem is tartottad annyira fontosnak, hogy megnézd az oldal fórumát, mit írnak erről. Vagy megkérdezed ott a fórumon, hogy kell csinálni. Vagy megkérdezhetted volna itt is, hogy kell csinálni. Helyette nem csináltál semmit, majd jött a büntetés.

2021. aug. 26. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!