Ncore-os kérdés. Hogyan tudok újra seedelni?
Az történt, hogy letöltöttem több könyvet is, és egy másik mappába rendeztem őket, és amikor kiírta, hogy így nem lehet visszatölteni, akkor töröltem is a sorból...
És most meg túl sok a hit'n'run... és meg lehet oldani valahogy, hogy újra tudjam seedelni?
A mappába már vissza raktam, de ez még önmagában nem elég.
Van egy olyan, hogy "torrent hozzáadása" és ki is kerestem, és most a listában szerepel, de még így sem jó.
Mi a megoldás?
Nem hozzáadni kell, mivel az már a kliensben van. A torrenten kell jobb klikk/haladó beállítások almenüből az új elérési utat megadni, és tallózni hogy hol van. Ekkor az útvonal a kliensben is át lesz írva és folytatódhat a seed. Ezt kézzel kell megcsinálni, mivel az áthelyezést a kliens nem követi automatikusan.
Egyszerűbb a művelet ha nem te helyezed át a fájlokat az intézőben, hanem a kliensben jelölöd ki a célmappát. Ezzel a módszerrel a rendszer is áthelyezi a fájlokat és a kliens is átírja a helyes elérési utat, minden folytatódhat tovább.
nem volt a kliensben, mert töröltem, és a hozzáadással visszakerült
de köszönöm szépen a választ, és most már hasznosítani is fogom az infókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!