Facebookon miért nem látom a szülinapokat?
Figyelt kérdés
a jobb felső sarokban régebben kiírta mindig, hogy kinek van épp aznap szülinapja. most nem írja ki, de nem tudom, mikor vagy mivel állíthattam el. tud valaki segíteni?2013. ápr. 12. 07:47
1/2 anonim válasza:
A középső oszlopban a hírek mellet, a reklámok felett nekem most is kiírja, Persze csak ha van aznap az ismerősök közül valakinek.
De csak akkor látod, mikor a hírfolyamot nézed, ha a saját profilodon vagy, vagy az üzenetekben vagy benne, akkor nem.
2/2 A kérdező kommentje:
igen, ott kellene lennie, de nincs, ez is a bajom :( pedig van szülinapos ismerősöm.
2013. ápr. 12. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!