Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A badoo.com oldalon miért nem...

A badoo.com oldalon miért nem ír vissza kb senki?

Figyelt kérdés

Szépen kitöltött normális adatlap, és kedvesen hosszászólok valakihez, és akármit írok, ha csak pontokat,akkor sem reagál senki. Kamu adatlapok? Nem hiszem el hogy annyit nem lehet írni vissza hogy szia...

Használja valaki az oldalt?

2013. ápr. 11. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Szóval te is átlagos férfi,vagy fiú vagy? Ezen az oldalon nagyon magasak a hölgyek elvárásai a férfiakkal szemben. A legcsúnyább nő is minimum egy Brad Pittet keres 2 diplomával,és 100 milliós vagyonnal:D Ha átlagos vagy,vagy alatta,akármit is írhatsz,semmi esélyed:(
2013. ápr. 11. 11:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, én ilyen átlagos hülye vagyok, hogy nem dohányzom, nem iszok, dolgozok, és még rendes és kedves is vagyok. Ez meg mma mér la van sz..rva..
2013. ápr. 11. 11:15
 3/9 anonim ***** válasza:
A nők 90%-a megnézi a profilképed és az alapján dönt. :) Hiába vagy rendes. Próbálj meg feltenni egy előnyösebb képet, ha már visszaír onnantól nem lesz probléma ;)
2013. jún. 18. 17:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Már kezdtem azt hinni,hogy velem van csak a baj :D
2013. szept. 2. 15:01
 5/9 anonim válasza:
hát figyelj.. írj rám, én válaszolok XD
2014. márc. 5. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert a badoo az egy nagy kalap szar.....Senki nem ír vissza egy lány se de érdekes azt írja a chat hogy x személy csevegni szeretne.És ezt mindenki eljátsza...
2015. ápr. 23. 09:07
 7/9 anonim válasza:

UP

ráraktam a telómra ezt az appot, írja hogy xy csevegésre hív, ráírok de semmi reakció. Szerintem ez kamu, tehát nem ír rám senki csak a badoo próbál így 'rásegíteni', nem?

2015. szept. 27. 15:25
 8/9 anonim válasza:
a badoo akkor írja, hogy xy csevegni akar, ha a igent mondtál valakire és ő is rád.. ettől még lehet, hogy az illető második ránézésre mégsem válaszol... rengeteg férfi ugyanezt csinálja, nem csak a nők nem válaszolnak... és a pasik elvárása is az egekben van... üdv a modern rohanó világban
2016. febr. 27. 00:02
 9/9 anonim válasza:

téves információ, akkor is írja ha be sem lépek, töröltem már a telóból de viszont ha belépek neten, ott van hogy xy csevegne, csak egyfajta csalogató kamu sz@r jelzés hogy használd :) pl most beléptem, ez fogad:

Ági csevegni szeretne...

Legyél te az első, írj neki egy üzenetet!

2016. aug. 24. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!