SOS-Windows 7-miért nem csatlakozik wifivel a gép a nethez?
Szakdolgozatomat írnám a géppel, a másik gépemen nem tudok ledhatóan dolgozni. A leadási határidő közeleg.
Most egy Microsoft Security Essentials teljes vizsgálatot futtatok.
Valami vírus lehet az oka?, a rendszer helyreállítását sem engedi, szombat óta, lassan kapcsol be, áll fel a rendszer. És azt írja ki nem állnak rendelkezésre kapcsolatok. A windows nem tudta automatikusan észlelni a proxibeállításokat.
Hálózati diagnosztika napló: 9BE998C5-A367-40C5-95D8-FE549E307B1EDiagnose.0.etl
Egyéb hálózat konfigurációja és naplói: NetworkConfiguration.cab
Laikus vagyok. Mit próbáljak meg, hogy kiderüljön, mi romlott el? Köszönöm!
Az első mondatot nem értem, a második kérdésre: a wifi szót a lenyílt eszközkezelőben nem látom.
- abszolút laikus vagyok az ilyen szakszóra történő válaszadásban.
A szerelőnél vezetékesen sem ment.Háttérprogramok is dolgoztak, amikről nem tudták pontosan mik lehetnek, pl. cromeexe.... egyik -másikat bezárták, valami drive scanner is módosításokat akart végrehajtani a bekapcsoláskor, ezt sem értették.
A bekapcsolásnál továbbra is nagyon lassú.
A fenti "vírus ellenőrző" nem talált semmit.
Azt mondták legrosszabb esetben újra kell telepíteni, mert lehet, hogy a netes csatlakozást akadályozza meg valami vírus, ami "befészkelte magát."
Több mindent futtattak, és értetlenül néztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!