Hogy növeljen a feltöltési sebességem?
Egy javaslat. Ha komolyabb oldalon vagy fent, én nem a nettel töltenék fel, hanem szerverrel, sokkal, de sokkal gyorsabb.
2009. szept. 21. 22:11
2/10 A kérdező kommentje:
hát igen, de ez csak amolyan hobbi nálam, szeretnék én is megosztani. szóval nem fizetnék szerverérét. :) azért köszi.
Lehet ,hogy kevesen töltik rólad, vagy nézd meg a torrent kliensnél nincs- e korlátozva a feltöltési sebességet. Ez állítható.
2009. szept. 22. 05:57
A feltöltési sebességed 1,5Mbps, vagy a letöltés? Nem ártana tudni azt sem. (www.speedtest.net) Illetve ha van routered vagy tűzfalad a P2P-t be kéne állítani.
2009. szept. 22. 07:17
Jah, érzésem szerint a letöltésed az 1,5 nem a fel. Nem ártana tisztában lenni az alapfogalmakkal, ugye.
2009. szept. 22. 09:38
6/10 A kérdező kommentje:
igen tisztában vagyok a fogalmakkal, úgy kezdtem, hogy feltöltés, torrentel töltök fel, amiben 1,5 Mbit-es a netem. FELTÖLTÉSBEN.
most mondjam én is azt, hogy tisztában kéne lenni az alapvető szövegértelmezéssel? :)
7/10 A kérdező kommentje:
akik töltenek rólam, azoknak átlagban 5Mbit feletti a netük, szóval van köztük 512kbs de több 10 Mbites is. Igen, routerem van, el is felejtkeztem róla, hogy amiatt is lehet lassú... Abban mit kéne állítani, hogyan, mert ahhoz aztán nem értek. Netgear. Ebben tudtok segíteni?
1) Router -> portforward. Általában csinosan leírják, mit hogy, keress egy how-to-t.
2) A szövegből mégis honnan a krvaanyámfszából kéne hogy kiderüljön, hogy te a feltöltésedről beszélsz? Nincs ott, hogy a 1,5M-s net az a net feltöltésére vonatkozik, a köznapi szóhasználat is ellened szól. Ne arcolj, valld be, hogy félreérthető. A szövegértésem jobb, mint az itt irogató emberek kb 99%-ának. Ez itten tény, nem vágy.
2009. szept. 22. 17:16
9/10 A kérdező kommentje:
neked félreérthető, nekem egyértelmű. ez van, akkor sem kell rögtön azt írni, hogy tisztában kéne lennem az alapfogalmakkal. Na ott ki 'arcolt'?.. ennyit erről.
amúgy köszi a segítséget, majd megnézem.
07.17es vagyok. Sajnálom kérdező akkor sincs igazad :D Az hogy Neked egyértelmű nem jelenti azt hogy másnak is. Ha valaki azt mondja hogy 1,5Mbit-es a netem, az azt jelenti normális esetben hogy a letöltésed. Úgyhogy nem leugatni kell a másikat, hanem belátni h nincs igazad.
2009. szept. 23. 06:56
Kapcsolódó kérdések: