Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » US Robotics 5441 router...

US Robotics 5441 router beállítás?

Figyelt kérdés
Most az internet úgy van beállítva, hogy csak egy gép mehet fel és statikus IP-vel. Hogyan tudnám megváltoztatni? Úgy tudom hogy be kell írni a routernek az IP-jét de utánna nem tudom hogy mi a jelszó! Előre is köszönöm a válaszokat :D

2013. ápr. 6. 23:54
 1/3 P.O.C. ***** válasza:

Nos a történet ott kezdődik, hogy ez nem router, hanem Range Extender (jelismétlő) AP funkciókkal. Ez erősen bekorlátolja a lehetőségeidet, ugyanis ezzel nem fogod tudni megosztani az internetkapcsolatodat.

Ha több gépen akarsz egyszerre internetezni, akkor Wi-Fi router -t kell venned.

Amúgy ennek a készüléknek a webes felületéről semmit nem ír a gyártó a kézikönyvbe. Csak is a MAXg Detection Utility használatát mutatja be, amivel Windows alól konfigurálhatod ezt az eszközt. Ezt egyébként letöltheted a gyártó honlapjáról.

[link]

2013. ápr. 7. 07:20
 2/3 A kérdező kommentje:

Internet úgy van, hogy a kb 1km messziről egy parabola rávan kötve egy routerre és a router adja tovább egy másiknak és így van net. És azt nem tudom hogy melyik sugároz, van egy US Robotics 5441 és egy Airo Plane.

Airo Plane lenne a router?

2013. ápr. 7. 10:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Bocs Air Live a másik :D
2013. ápr. 7. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!