Battle. Net account disabled?
Battle.net-en letiltottak valamiért.
Jobban el se cseszhették volna a napom!
Ma jött meg a Diablo 3, aktiváltam
elindítottam a játékot és kiírták hogy account locked.
3 órát szenvedtem hogy megoldjam de nem értem el semmit.
Youtube-n nézelődtem, próbáltam unlock-olni és ezt írta ki angolul hogy ehez az email-hez nincs ilyen név. aztán 10.-re:"You have made too many unsuccessful attempts. In order to continue the password reset process, please contact Customer Support."
most már próbálkozni sem tudok.
100%-ig biztos vagyok abban hogy az email és a név is rendben volt.
Kérlek segítsetek!
(bocsi a helyesírás miatt de majd szét vet az inger.)
de izé
csinálsz egy új battle.net accot
nem adja fel hogy válaszolhatsz egy "security answer" -re amit beállítottál amikor csináltad?
azzal fel tudod oldani emlékeim szerint
Szépen elmész a help részleghez, vagy googleban/youtube-on rákeresel a lockolt user feloldásának módjához és lépésről lépésre követed a javaslatokat. Úgy obták össze a videót, hogy kb arab óvodások is megértsék. Na jó. Alap-alap angol azért kell :)
Egyébként veszett sokat tud ám segíteni ha el is olvasod mit ír ki, miért vagy zárolva és mi a teendő. ha csak beírod makacsul ugyanazt hússzor, akkor rajtad már nem lehet sokat segíteni. Esetleg a végső megoldás (levelezés, önmagad azonosítása valamilyen személyi/hiteles okmány beszkenelt változatával) működhet, vagy a titkos kérdés és válasz helyes (!!!) megadása. Ha nem igazi néven regisztráltad, hanem Chuck Norris vagy te is a bneten, akkor ezt lehet megszívtad.
Az "ej, de account locked vagyok miköll nékem" videó youtubera feltöltött másolata:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!