Nem megy az internet az asztali gépemen, mit tegyek?
Az a helyzet, hogy tegnapról mára virradóra nem működik az internet az asztali gépemen. Semmi nem változott, reggel mikor elindítottam, nem ment.
A helyzet a következő: a gép kap IP címet a wi-fis routertől, de nem tudom elérni a routert ha beírom a címet. Ha rákattintok a hálózati ikonra jobb oldalt lent (XP-m van) akkor már ezer kb forgalmat ír, de mást nem. A böngészők (Opera, Firefox, IE) nem hoz be semmilyen oldalt, viszont ha pingelem az oldal címét, válaszol.
Próbálkoztam a Malwarebytes Anti-malware-rel, hátha valami vírus vagy hasonló kártevő, de nem talál semmit, igaz vasárnapi a dátuma.
Ha kiveszem a routert a körből, és a modemből egyből rádugom a gépre a kábelt, akkor is hasonló a helyzet.
Ezzel szemben a laptopomon megy a net wifin keresztül.
Rendszervisszaállítást is nyomtam, egy héttel ezelőttit hoztam be, de nem segített.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!