Internetsebesség felosztása, hogyan? (bővebben lent)
Fél füllel hallottam valakitől, hogy van mód arra, hogy a routeren kimenő kábelekre kiosszam a max sebességet.Erről a router-ről legtöbbször 3 gép is megy és ha tesóm a szomszéd szobában torrentezik vagy chat-el valami internetes programmal, akkor én itt a szomszéd szobában nem tudok játszani, annyira laggol a játék.És 2-es jelű pinggel szaladgálok a megszokott 4-es helyett.
Így gondoltam, hogy ez a módszer amiről hallottam megoldhatná a problémát, 10megás netet szeretném felosztani, magamnak 8-at többieknek a maradék 2-őt.
Erről szeretnék kérdezni, hogy működik ez? Hogyan kell megvalósítani, milyen program vagy router kell hozzá stb.
Előre is köszi!
Egyrészről kicsit pofátlanság lenne 8-2 arányban szétosztani. Neked adnék 4-et, a többinek összesen 6-ot, bőven elég lesz.
Másrészt a legtöbb router nem tudja a sebességelosztást, olyan router kell hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!