Az ebay jelzi azt, h a feladó mikor küldi a szállítmányt?
Rendeltem ebay-ről egy nagyon olcsó nyakláncot, és gondolom ,h a Shipment details-nál kéne jeleznie ,h mi van a szállítmánnyal de má 6 napja,h semmit se jelez. Mit tegyek ? Lehet ,h nem fog megjönni?
[link] ez a nyaklánc
Az ebay csak annyit jelez, hogy fealdták-e a csomagot, és azt is csak akkor, ha az eladó bekattintja, hogy "feladtam". De ezt csak akkor teszi meg ha kifizeted. Ugye fizetted?
Ha igen már csak várnod kell, hogy megjöjjön. Addig ne értékeld az eladót amíg meg nem jön a csomag. A csomag mivel Kínából jön 20-30 napig is utazik alap postával, úgyhogy légy türelmes. Viszont ha 40 napig nem jön meg, akkor kérdezz rá az eladónál, vagy indítsd egy ügyet (case), hogy visszakapd a pénzed, mert lehet, hogy elveszett valahol. Az eladó elég megbízható, nagyon valószínű, hogy megjön időben nyugi :)
Elofordul, hogy nagyon sok termeket postaz es nincs ideje mindegyiket "feladtam"-kent bejelolni.
Ertekelni senkinek nem kotelezo, vagyis ha nem ertekel valaki teged, mint vasarlot vagy mint eladot, akkor ezert nem szoktak egymast az emberek csesztetni. Volt hogy en is elfelejtettem es honapok mulva mar nem akartam az eladot ertekelni, es en sem kaptam ertekelest az egyik eladott cuccert, de nem erdekel kulonosebben.
Tenyleg sokaig tarthat amig Kinabol megjon, de nincs miert aggodnod kerdezo, mert az eBay buyer protection teged ved!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!