Hogy tudom facebookon megnézni a leveleket, úgy hogy a feladó nem látja, hogy elolvastam a levelét?
Hat ez nem ugy van adamhet.
Nem eleg megtekinteni az uzenetet, hogy megjelenjen az a "seen" a vegen. Meg is kell nyitni, hogy olvasottnak jelenjen meg. Tudom, mert leellenoriztem ezt.
Amugy kedves kerdezo, en azt sejtem hogy valaki azt tette velem, amit te szandekozol tenni massal.
Az elobb azt vettem eszre a beallitasoknal, hogy egy bizonyos szemelytol erkezo uzneteket be lehet allitani ugy, hogy az "Other"-be menjen, ne a "Messages"-hez. Nalam peldaul elofordult az, hogy ra tobb honapra vettem eszre, hogy nekem uzeneteim vannak az Other-ba, olyan szemelyektol, akik nem voltak az ismeroseim kozott. Tehat az a resz gondolom nem virit pirossal, mikor megkapod, de ha elolvastad akkor a masik lathatja ezt.
Na meg ott van a Spam. Amit akkor is lehet hasznalni, ha maga az uzenetet nem nyitottad meg, csak latod az elso mondatjat.
Elegge bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!