Melyik a legjobb mobilinternet? Vezetékes net mellett is lehet ilyenem?
Figyelt kérdés
szóval van telefonos netem itthon,de az albérletbe(ahol tanulok) is szeretnék mobilnetet...
de az is lehet h.a vezetélkes netet lemondom..bár nem értem miért ne lehetne mindkettő..
nem sok mindent töltenék le,inkább böngészésre,chatelésre használnám..inkább zenéket szoktam csak töltögetni....torrenteket nem használok,csak rapidshare+data.hu...
honnan tudjam melyik nekem az ideális?hány gigás a megfelelő?
pl.3 giga mire elég?
hűségidős vagy havidíjas lenne jobb?nagyon nem vagyok képben.(
amúgy ha kiválasztam a megfelelőt,azt milyen gyorsan tudom használni?->megveszem a sticket,bedugom a gépbe és kész??
bocsi a sok kérdésért,de elég homályos ez nekem..
2009. szept. 19. 20:02
1/8 A kérdező kommentje:
barátnőm most T-mobilos WEB&WALK-ot fog kapni...az 3 Gb-os lesz ha jól tudom..
2009. szept. 19. 20:03
2/8 anonim válasza:
Neked bőven elég lenne a Vodafone Internet Fix, 5G, szélessávú és havi 5500 forint. Eszközt (stick) adnak hozzá.
3/8 anonim válasza:
Nézzél körül itt www.vodafone.hu, de a térerő térképet is, mert anélkül nincs szélessáv. Van feltöltőkártyás hűségidő nélkül, vannak 1 és 2 éves hűségidősek is. 5G havonta rengeteg.
4/8 anonim válasza:
Bemész a boltba, választasz, megkötöd a szerződést, kapsz az eszközhöz leírást, mit kell tenned. Általában rendszergazdai fiók, a stick saját magát feltelepiti, később kéri a SIM kártyát, azzal fejezi be. Egyedi értékeket kell beírni szélessávhoz (HSDPA), ügyfélszolgálat segit (APN, DNS1, DNS2). Megosztás után a Felhasználói fiókból netezz. És kell egy jó erős (nem Winodws) tűzfal hozzá.
5/8 A kérdező kommentje:
oké.köszönöm nektek:)
2009. szept. 19. 21:40
6/8 wheeler válasza:
Nekem szinte a megjelenése óta van pannonos mobil netem, és őszintén szólva nem vagyok teljesen megelégedve vele. Nagyon sokat számít, hogy mikor netezel. Ilyenkor, hajnalban elég gyors, de napközben, amikor sokan telefonálnak, és neteznek, akkor nem olyan gyors. Persze neked lehet hogy megfelelne. Egyébként a pannonnál van olyan, hogy kártyás előfizetés, feltöltöd, és annyit netezel, amennyit éppen fizettél érte. ADSL mellé ez tökéletes, én is így használom. Csak egy előfizetésed van, a másikat meg bármikor, és bárhol tudod használni, csak fel kell tölteni.
7/8 A kérdező kommentje:
neked is köszi.nagyon hasznos volt:)
2009. szept. 20. 07:16
8/8 anonim válasza:
Feltöltőkártyás van a Vodának is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!