Ncore Seed Segitség, ez hogy van?
Figyelt kérdés
Ncore tag vagyok,és nézem a Hit and Run részt,hogy mit kell feltöltenem. Nos ha én pl : 29-én leszedek egy filmet,és azt 48 óráig töltenem kell,akkor 3 nap múlva(31 után) Hit'and Run figyelmeztetést kapok? Vagy hogy van ez? Amugy mindegy,hogy mennyit töltök fel, a lényeg hogy 48 óra legyen meg? Amugy sajna csak 9.41 KB/s töltök fel és 1,1 MB-vel szedek2013. márc. 29. 17:56
1/3 P.O.C. válasza:
A feltöltés gyakorlatilag mindegy, a lényeg hogy két héten belül teljesítsd a 48 óra seed -et és akkor nem kapsz figyelmeztetést.
2/3 anonim válasza:
az oldalon a wiki részbe ki van írva nagy betűkkel hogy ratio-free rendszer ismertető arra rányomsz és figyelmesen végigolvasod amit ír!
3/3 anonim válasza:
min 2, max 6 heted van a teljesítésére.
tehát pl. most márc.31-én lesz elszámolás, akkor feb18-márc17 időszakot nézik
mindig a megelőző hónap közepétől e hónap közepéig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!