Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncore arányról bővebben?

Ncore arányról bővebben?

Figyelt kérdés
Igen, tudom, hogy már nincs "arány" a klasszikus értelemben, de mi ez a 48 órás rendszer? 4 napja vagyok fent. 8 gb-ot töltöttem le eddig, abszolút jó sebességgel, de a feltöltés minimális, eddig csupán 500 mb, pedig állandóan forced seeding-en van. Tudom, hogy ez sok mindentől függ, node akkor mi a teendő? Állítólag elég 48 órát seedelni 14 nap alatt, de ez nem gond, hogy csak 500 megát töltöttem fel?

2013. márc. 29. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem gond. A szabály az, hogy vagy 1:1 arányban visszatöltesz (már ha van aki tölt rólad), ekkor teljesült a seed kötelezettség, vagy pedig 48 órán + a fájl méretével arányosan seedben tartod amit letöltöttél (figyelem, a 48 óra csak a minimum, minél nagyobb a letöltött fájl, annál tovább kell seedelni, de ez a listában nem fog látszani, úgyhogy a nagy fájlokat érdemes tovább bent tartani seedben).
2013. márc. 29. 13:31
 2/5 anonim ***** válasza:

"Állítólag elég 48 órát seedelni 14 nap alatt"

Igen, elég. De miért állítólag? Egyértelműen le van írva, higgy a szemednek.

Amúgy legegyszerűbb az Aktivitás menüben megnézni. Katt a "Seed kötelezett torrentek"-re és ami nem szerepel a listában, azt már nem kötelező seedelni. (persze nem is tilos)

A letöltött fájl méretének meg semmi köze ehhez. A 48 óra mindig 48 óra.

A 2 hét pedig csak a minimum, mivel csak hónap végén "ellenőrzik" hogy megvolt-e a 48 óra seed 2 hét alatt. Tehát ha például elsején töltöd le, akkor igazából 30 napod van a teljesítésre.

2013. márc. 29. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Előzőnek: a fájl méretének igenis van köze! GB-ban számolt méretnek a 0.4-szeresét kell pluszban (órában számolva) seedben maradni. Egy átlagos 2 gigás filmnél ez plusz 1 óra, de ha egy nagyobb csomagot töltünk, mondjuk egy 50 gigás sorozatpakkot, az 48+50*0.4=68 óra!
2013. márc. 30. 08:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Teljesítésre pedig min 2 max 6 heted van. Tehát 2 héttel a hónap vége előtt letöltött torrentre van 6 heted.
2013. márc. 30. 08:52
 5/5 anonim ***** válasza:

3.

Jogos, valóban a mérettől is függ a kötelező seed idő, elnézést, hogy értetlenkedtem. 1-2 gigás dolgokat szoktam leszedni, azoknál nem tűnt fel, a wiki olvasásakor meg úgy látszik figyelmetlen voltam.

Lényeg, hogy a legbiztosabb az nCore oldalán megnézni, hogy kell-e még seedelni.

2013. márc. 30. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!