Már vagy egy hete nem elérhető, illetve a beload.c -n azt írja hogy "karbantartunk". Ez talán összefüggésben állhat azzal. hogy feltörték a PirateBay-t ?
Az oldalt tényleg karbantartjuk, lényegében az egész oldal újra lett programozva, új grafikák, sminkek lesznek, a teljes rendszer átalakításon megy át. Semmilyen rendőrségi lefoglalás nem igaz, szerverünk a régi, kérjük az ilyen oldalaknak NE higgyetek! A felhasználói accountok természetesen az oldal fejlesztésekor biztonsági mentéssel megőrződtek, azokat az új rendszer indulásakor teljesen visszaállítjuk.
Amúgy a szerverre még május 1-es indulást írtunk ki, azonban nem tudjuk pontosan, hogy ezen időpontban elindul-e az oldal.
Üdv: Beload Staff
2013. máj. 1. 15:53
23/39 anonim válasza:
Ez a 'sminkek' kicsit gyanús! :D:D
2013. máj. 2. 00:14
24/39 lacmacika válasza:
jajjj de jóó örülök neki mint majom a farkának hogy nem vész el semmi :D :D
2013. máj. 3. 21:16
25/39 anonim válasza:
Hát még én hogy örülök! ! ! Azért a mobilnetesekre is gondoljanak az "okos tojások"! Mert a szaros mobilnettel nem igazán lehetett és volt érdemes vissza töltenem, mert akkor arra a hónapra már alig maradt volna valami kis gigám! Ha egyáltalán töltött is vissza valamit! Haveromtól kaptam 400 giga feltöltést, hogy késleltesse a halálomat! A bónusz pontokat is erre fordítom:) Azért az szar lenne ha elbuknám nem de? Nekem sokat jelent az a 400 giga plusz! -Ez az én szempontom- :)
2013. máj. 5. 21:07
26/39 isodoh válasza:
Ez kicsit gáz,amit művelt a beload!Csúcs arányom volt,havi 1-2 sms-t is küldtem,hogy ne legyen gondom az aránnyal!Hetek óta csak várok,csak várok.....el jött a nyitás napja,és erre mit látok?
"Kedves Felhasználók!
Az oldal befejezi pályafutását. A P2P technológia ilyen célú felhasználása mára már elfáradt.
Helyette szeretnénk figyelmetekbe ajánlani egy hamarosan induló, teljesen új és ingyenes lehetőséget:...."
Hát köszönöm szépen.....
2013. máj. 20. 19:58
27/39 anonim válasza:
Szia!
Nálam a weboldal nem megjeleníthető.Te hol látod ezt a szöveget?
Délben még írta , hogy nyitás május 20, de már az is eltűnt.
2013. máj. 20. 20:05
28/39 isodoh válasza:
simán csak rá megyek a beload.cécére,és ezt írja ki....
2013. máj. 20. 20:24
29/39 anonim válasza:
Vagyha nem azt a szöveget adja ki, akkor vrissíteni kell az oldalt
2013. máj. 20. 21:42
30/39 bibo8 válasza:
Mi lesz velünk hűséges tagokkal kik eddig vártak a nyitásra és kiderül, hogy kicsit hülyére vettek bennünket! Vesztettünk mindent, arányt, bónuszpontokat!? Kínáltok valami mást? Hát köszönöm a figyelmességeteket, ÁTVERVE ÉRZEM MAGAM!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!