Mi történt a BELOAD. C -val?
Karbantartunk
beload
Hamarosan megújulunk! Addig is türelmeteket kérjük! Indulás: 2013.05.01.
"Azért seedel az ember, hogy +
pontokat is kapjon, amit később
beválthat!"
azért seedel az ember, hogy más is letudja szedni a torrentet.. a pontok csak ösztönzés a seedre.. szerény véleményem szerint
Kedves 06:24!
Velem ne veszekedj, és ne oltogass, hogy okostojás vagyok.
Ha legalább egy özönre töltöttél fel, akkor tudod mi az, hogy bónuszpontot kapni.
Arányjavításra pedig ott van az interneted. Szarom le a bónuszpontot, nekem is volt belőle 16 ezer...
A seed pedig igaz, hogy nem kötelező, csak legyen meg a 0,6-os arányod, de azért érdekes felfogás, hogy azért torrentezik az ember, hogy bónuszpontokat kapjon.
Röhej. :)
zuttyz:
Ez egy hülyeség, szinte biztos vagyok benne, hogy rosszindulatú kamuhír.
Egy az, pénz van benne, most miért rúgnák fel azt, amiben pénz van, kettő, hogy ha szándékosan történt a leállás, akkor biztos, hogy van mentésük.
Ha tényleg valami büntetés lett volna, akkor viszont az egész oldal állna.
Úgyhogy ne vegyetek be minden butaságokat.
Üdvözlet.
A torrentezés lényege,kapni és visszaadni!
Ezt tartsd szem előtt mikor egy letöltést elkezdel.
Itt is és a világon mindenütt a torrentezök jelképesen
megköszönik a feltöltök fáradozását és pedig úgy,
hogy 100%-ban visszaosztják amit letöltöttek.
Leégett nekik a vincseszterjük és ami kell csak amerikában van normál hagyományos nem jo nekik.
ezért kell enyit várni sajnos.
n tudom mert m hogy felleptem a beload oldalra mar n jot be a hamrosan megujulunk, indulas 2013.5.1 ki iras
helyette egy masik oldal jon be.
n beload cc-t kel beirni h betoltse az oldalt
Na már be sem jön a hamarosan megújulunk stb stb oldal. Most már ez az oldal jön be
Szóval itt valami gikszer lehet, hogy a domain nevük eltünt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!