Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy találjam ki mi a facebook...

Hogy találjam ki mi a facebook jelszavam?

Figyelt kérdés
Anyira nem zavart idáig hogy nem tudom mert levolt mentve ( de úgy hogy nem tom mi az csak egyből kiatta a pontokat de enyi ès ha aszt beirtam azt úgy nem fogadta el ) de most lesz laptop om meg telefonomon se tudok belépni.Már próbáltam az " elfelejtettem a jelszavam " rákatoltam ès minden jo volt odáig amíg nem kérte aszt a 6 számjegyet amit ienkor e-mail be küld , mert nem küldik az e-mailt már többször próbáltam ès semmi de új facebook ott nem akarok.

2013. márc. 23. 21:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Attól függ milyen böngészőben van elmentve a jelszavad. Ha Google Crome: A kilépés (x) alatt van 3 vonal, arra kattints rá, és ott keresd ki, hogy Beállítások. Kidob egy ablakot, görgesd le legalulra, ott van egy Speciális beállítások megjelenítése... link, arra kattints rá, és keress olyat, hogy Jelszavak és űrlapok, azon belül mentett jelszavak kezelése. Rákattintasz a facebookra, és kidobja oldalt, hogy megjelenítés.

Ha Mozilla: fönt eszközök menü->Beállítások..., majd Biztonság fül, azon belül mentett jelszavak, majd jelszavak megjelenítése.

Kicsit bonyolultnak hangzik, ajánlom, hogy nyiss meg 2 oldalt, egyiken csináld, a másikon legyél bejelentkezve ide, hogy tudd olvasni. A többi böngészőt sajnos nem ismerem, de ott is valami hasonló lehet a megoldás, szóval keresgélj:)

2013. márc. 24. 21:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne elfelejteni? Ha az ember sok oldalra regisztrál, mindenhova más névvel és jelszóval, ráadásul nem is használja, mert alapból megjegyzi a gép, akkor tök simán el lehet felejteni..
2013. márc. 25. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!