Hogy tudom beállítani FB-n, hogy amikor visszaigazolok valakit ismerősnek, akkor ez a szar ne kürtölje világgá ezt?
K*rva idegesítő! >:(
Hiába megyek be a tevékenységi napolóba, és állítom át rejtettre, a húgomnál jobb oldalon a chat felett látszik, hogy "ÉN ezentúl ismerőse XY-nak"!
Ha én jelölök valakit, az a jelöltem visszaigazoláskor is automatikusan rejtett, szóval azt kéne beállítani, hogy az én visszaigazolásaim is automatikusan rejtettek legyenek, de nem találom sehol :/
na ez mi? :/
rámegyek az ismerőseimre, ott a ceruza(szerkesztés) -> edit privacy
"Friend List
Who can see your friend list?
Remember: Your friends control who can see their friendships on their own timelines. If people can see your friendship on another timeline, they'll be able to see it in news feed, search and other places on Facebook. They'll also be able to see mutual friends on your timeline."
de ha "csak én"-re állítom, akkor mások csak a közös ismerőseinket látják, de ez nincs így másoknál, látom az ő összes ismerősét, mégse b@ssza ki elém az fb, hogy felvett néhány újat... amúgy ha én jelölök, akkor is így van, nem tudom miért nem láttam eddig :/
Vagy az lehet, hogy anyu be van állítva rokoni kapcsolatnak?
De szerintem másnál is megjelenik, nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!