Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert kell mindent rossznak beallitani, miert ilyenek az emberek?
Rengeteg kerdest lattam, hogy a fiu igy udvarolt a csajnak, ezt mondta, azt mondta. Ilyenkor mindenki azzal jon, hogy biztosan hulyit, vagy le akar fektetni, ne foglalkozz vele.
Vagy ahol van 10-12 ev korkulonbseg, mindenki rogton jon, hogy tul idos hozzad, biztos csak le akar fektetni...
A mai vilagban alig van valami orome az embernek, es ilyenkor annyira elbizonytalanitjak az embert.
ismerős igen..én is kérdeztem már itt és mindenki negatívan állt hozzá,de engem nem érdekelt mert rájöttem én is erre ,hogy egyszerűen mindent negatívan látnak:S
és ha végül mégsem lesz semmi a sráccal?legalább most boldog vagy(vagyok vagy bárki más) aztán meg máshogy alakul..és igen te látod hogy hogy néz stb ne foglalkozz az ilyen emberekkel legyél boldog:)
Az irigység a fő mérvadó ebbe a világba.
Sok ember csalódott már ezért írnak ilyeneket ők csak azt
írják ami velük is megesett már és ezt rád is azonosítják.
Meg persze féltékenyek hogy neked össze ami nekik nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!