Debian alatt hogy lehet csatlakozni az internethez?
Figyelt kérdés
Most telepitettem, nagyon sokan ajanlottak, es nem tudok a nethez csatlakozni (wifi).2013. márc. 20. 20:10
1/8 anonim válasza:
hát, nem tudom, milyet raktál fel, ha felismert mindet rendesen akkor a konfig központban fel tudsz csatlakozni mintha windows lenne...
2/8 A kérdező kommentje:
debian 6.0.7 i386 amd64
2013. márc. 20. 20:27
3/8 anonim válasza:
LinuxMint/Ubuntu -val jobban jártál volna, mert 99% hogy a WiFi eszköz vezérlő programját kéne telepítened, amihez net kell...
Debian szerver OS.
4/8 A kérdező kommentje:
Az nem gond, ha kell net, mert 2 gep van itthon (igaz, amelyiken van net, az nagyon lassu), es stick is van itthon, tehat el lehet juttatni a leptopra (azon van a debian).
2013. márc. 20. 20:31
5/8 A kérdező kommentje:
Csak egy link kellene.
2013. márc. 20. 20:34
6/8 Szecsői Tibor válasza:
Mivel konkrétumokat nem írtál, így csak egy tippem van: ha BroadCom eszközöd van, próbálkozz a wicd nevű programmal.
7/8 A kérdező kommentje:
Sokan kérdezték, mért Debiánt raktam, mért nem Ubuntut, vagy Linux Mint-et, ezért lecseréltem Linux Mint-re, és ezzel tökéletesen megy a Net. Köszönöm a válaszokat
2013. márc. 23. 12:33
8/8 anonim válasza:
Ez a legjobb megoldás! ;-)
LinuxMint is Deb/Ubu alapú, tartalmazza azok jó funkcióit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!