Hogy tudom felbecsültetni, hogy mennyit ér egy futó weboldal?
Figyelt kérdés
Szezonális szolgáltatásról van szó. Nem lehet rendelési statisztikát kérni. A google első oldalán fenn van az oldal, szinte mindegyik kapcsolódó keresőszóval benne van az első 5-ben. Van rá mód, hogy felbecsülhessem az értékét, vagy ez egyéni, kinek mennyit ér meg?2013. márc. 20. 13:54
1/2 anonim válasza:
Volt rá egy oldal, ami megmondta, hogy elvileg mennyit ér de szerintem nagyon nem egyszerű ilyesmit pénzzé tenni, megtippelni, hogy mennyit ér azt pedig pláne nem. Szezonális szolgáltatással foglalkozik az én oldalam is és bár nincs ennyire elöl mint a tiéd, a többszörösét hozza mint amennyire ez a cucc tippeli. :)
( [link]
Ha hasznos voltam kérlek bökj a zöld kezecskére. :)
Köszi!
2/2 A kérdező kommentje:
Ok, köszi szépen.
2013. márc. 21. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!